Friday, February 5, 2016

របៀបធ្វើ បង្អែមពងមាន់ (Egg Dessert)

+គ្រឿងផ្សំ‬
- ទឹក ឬ ខ្ទិះដូង ៤កែវ
- ស្ករស ១កូនកែវ
- អំបិលមួយចុងស្លាបព្រា
- ពងមាន់ ៥គ្រាប់
‪+វិធីធ្វើ‬
- ដំបូងដាំទឹកឲ្យពុះ រួចដាក់ស្ករស និងអំបិលចូល ហើយបន្ថយភ្លើងបន្តិច។
- គោះពងមាន់ដាក់ចាន ស្រង់ពងក្រហមចេញពីផ្នែកសខាប់អន្ធិល។
- បន្ទាប់មក យកស៊ុតស ដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងទឹកស្ករ កូរបំបែកឲ្យឡើងជាសរសៃៗ។
- ចាប់ផ្ដើមដាក់ស៊ុតក្រហមចូល នោះអ្នកនឹងទទួលបានបង្អែមពងមាន់ដ៏មានឱជារសឈ្ងុយឆ្ងាញ់៕

No comments:

Post a Comment

Author

Like Our Khmer Old Songs

320&&menu.is(':hidden')){menu.removeAttr('style')}})}); $(function() { $(".nav-menu ul li:nth-child(1)").addClass('highlight'); $( ".nav-menu ul li ul li" ).removeClass( "highlight" ); }); $(document).ready(function() { $("ul#sub-menu").parent("li").addClass("hasSub"); (jQuery) }); $(document).ready(function() { $("ul#sub-menu").parent("li").addClass("hasSub"); $(".nav-menu ul li").each(function() { $(this).hoverTimeout(0, function() { $(this).children("ul").slideDown() }, 0, function() { $(this).children("ul").hide() }) }); }); //]]>