+គ្រឿងផ្សំ
- ទឹក ឬ ខ្ទិះដូង ៤កែវ
- ស្ករស ១កូនកែវ
- អំបិលមួយចុងស្លាបព្រា
- ពងមាន់ ៥គ្រាប់
+វិធីធ្វើ
- ដំបូងដាំទឹកឲ្យពុះ រួចដាក់ស្ករស និងអំបិលចូល ហើយបន្ថយភ្លើងបន្តិច។
- គោះពងមាន់ដាក់ចាន ស្រង់ពងក្រហមចេញពីផ្នែកសខាប់អន្ធិល។
- បន្ទាប់មក យកស៊ុតស ដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងទឹកស្ករ កូរបំបែកឲ្យឡើងជាសរសៃៗ។
- ចាប់ផ្ដើមដាក់ស៊ុតក្រហមចូល នោះអ្នកនឹងទទួលបានបង្អែមពងមាន់ដ៏មានឱជារសឈ្ងុយឆ្ងាញ់៕
No comments:
Post a Comment