Tuesday, February 2, 2016

ស៊ុបល្ពៅឆ្អឹងជំនីជ្រូក

+គ្រឿងផ្សំ‬
- ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៣០០ក្រាម កាត់ដុំតូចល្មម
- ល្ពៅ ១ដុំ ចិតជាដុំៗ (បំពង)
- ការ៉ុត ១មើមតូច ចិតចំណិតតូចៗល្មម
- ស្ករស ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ៥ដើម (ហាន់)
- ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើម កាត់ ២ថ្នាំងដៃ
- ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ (បំពង)

+‎វិធីធ្វើ‬
១. ដំបូងយកឆ្នាំងដាក់ទឹកដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកដាក់ឆ្អឹងជំនីជ្រូកចូល រួចទុកឲ្យពុះសិន។
២. ពេលទឹកពុះយកការ៉ុតដាក់ចូល ទុកឲ្យពុះម្តងទៀត ដាក់ជីវ៉ាន់ស៊ុយចូល(ទុកខ្លះ)។
៣. ចាប់ផ្តើមផ្សំគ្រឿង ប៊ីចេង, ទឹកត្រី, អំបិល, ស្ករស,ខ្ទឹមស និងល្ពៅបំពងទុកឲ្យពុះដាក់ ខ្ទឹមបំពង, ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និងស្លឹកខ្ទឹមចូលជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment

Author

Like Our Khmer Old Songs

320&&menu.is(':hidden')){menu.removeAttr('style')}})}); $(function() { $(".nav-menu ul li:nth-child(1)").addClass('highlight'); $( ".nav-menu ul li ul li" ).removeClass( "highlight" ); }); $(document).ready(function() { $("ul#sub-menu").parent("li").addClass("hasSub"); (jQuery) }); $(document).ready(function() { $("ul#sub-menu").parent("li").addClass("hasSub"); $(".nav-menu ul li").each(function() { $(this).hoverTimeout(0, function() { $(this).children("ul").slideDown() }, 0, function() { $(this).children("ul").hide() }) }); }); //]]>