KHF
Wednesday, March 2, 2016
Home
Unlabelled
ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
6:38:00 AM
ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
Reviewed by
1
on
6:38:00 AM
Rating:
5
No comments:
Post a Comment
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About
Newsletter
Popular Posts
របៀបធ្វើ បបរមាន់
+ គ្រឿងផ្សំ - ខ្ទឹមបារាំងមួយ ចិញ្ច្រាំល្អិតៗ - ខ្ទឹមស ១មើម - មាន់ ១គីឡូ - ទឹកត្រី ៦ស្លាបព្រាបាយ - អំបិលចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ - ស្ករ ១ស្ល...
របៀបធ្វើប្រហិតឆឹង
+ គ្រឿងផ្សំ - ទឹកម្ទេស - ទឹកសៀង - ស្ករត្នោត - ម្ទេសស្រស់ - ម្ទេសឆា + របៀបធ្វើ - ដាក់គ្រឿងទាំងអស់លាយចូលគ្នាក្នុងចាន រួចកូរចូលអោយស...
ស៊ុបល្ពៅឆ្អឹងជំនីជ្រូក
+ គ្រឿងផ្សំ - ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៣០០ក្រាម កាត់ដុំតូចល្មម - ល្ពៅ ១ដុំ ចិតជាដុំៗ (បំពង) - ការ៉ុត ១មើមតូច ចិតចំណិតតូចៗល្មម - ស្ករស ចុងស្លាបព្រ...
របៀបធ្វើ ណែមសាច់គោ
* គ្រឿងផ្សំ - សាច់គោសុទ្ធកិន (យកសាច់ផុយ) ៨០០ ក្រាម - ខ្ទឹមស (ចិញ្ច្រាំកុំអោយម៉ត់ពេក) ៥ មើម - បាយចំហុយ ១ ចាន - ស្ករស ប្រើបន្តិចបានហើយ ...
របៀបធ្វើ បង្អែមពងមាន់ (Egg Dessert)
+ គ្រឿងផ្សំ - ទឹក ឬ ខ្ទិះដូង ៤កែវ - ស្ករស ១កូនកែវ - អំបិលមួយចុងស្លាបព្រា - ពងមាន់ ៥គ្រាប់ + វិធីធ្វើ - ដំបូងដាំទឹកឲ្យពុះ រួចដាក់ស្...
អំបិលម្ទេស បង្កងកែវយិត
គ្រេឿងផ្សំ : - កំពិស 2ខាំ -អំបិលគ្រួសកន្លេះស្លាបព្រាបាយ,អំបិលម៉ត់កន្លេះស្លាព្រាបាយ - ស្ករស ៥ស្លាបព្រា - អំបិលមី ២កញ្ចប់ រឺ (ប៊ីចេងលើអ្នក...
មាន់ស្ងោបន្លែ
+ គ្រឿងផ្សំ - សាច់ភ្លៅមាន់ 1 ដុំ - ខ្ទឹមបារាំងចិញ្ច្រាំ 1/4 មើម - ទឹកស៊ុបសាច់មាន់ 1/2 ពែង - ខ្ទឹមសចិញ...
របៀបធ្វើ សាច់សាស៊ីវ (Barbecued Pork)
* គ្រឿងផ្សំ - ស្រាសរ ១ស្លាបព្រាបាយ - ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ - លក្សអាហារពណ៌ក្រហម ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ - ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ - ខ្ទ...
របៀបធ្វើ អាម៉ុក
ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
Archive
▼
2016
(12)
▼
March
(3)
KHF: ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
ហឹម ស៊ីវនច្រៀងជាមួយលោក ឈិនឡុង
អំបិលម្ទេស បង្កងកែវយិត
►
February
(9)
About Me
1
View my complete profile
Powered by
Blogger
.
Translate
Author
Like Our Khmer Old Songs
Khmer Old Song
No comments:
Post a Comment